Development of value added products of Amaranth and chemical study

von Kurmi, Dharmendra
Zustand: Neu
CHF 36.70
inklusive MwSt. - GRATIS LIEFERUNG
Kurmi, Dharmendra Development of value added products of Amaranth and chemical study
Kurmi, Dharmendra - Development of value added products of Amaranth and chemical study

Dir gefällt dieses Produkt? Sag's weiter!

CHF 36.70 inkl. USt.
Nur noch 1 Stück verfügbar Nur noch 1 Stück verfügbar
Lieferung: zwischen Dienstag, 1. Februar 2022 und Donnerstag, 3. Februar 2022
Verkauf & Versand: Dodax

Beschreibung

The book entitle Development of value added products of Amaranth contains topic viz. Introduction, Review of literature, Material and methods,Results, Discussion, Summary, conclusion and suggestion for further work and References, with the objectives of 1. To standardize the product developed from amaranth,2. To study the physic -chemical properties of developed product,3.To study the acceptability on the basis of organoleptic properties of developed product.

Mitwirkende

Autor:
Kurmi, Dharmendra
Tomar, A. K.
Rana, G. K.

Weitere Informationen

Biografie:
The author has completed BSc(Ag) from BU, Jhansi,UP and MSc (Ag.) in Food TechnologyFrom JNKVV, Jabalpur, MP with good academic records he has a unique Knowledge in Research and Development with experience as Food Technology Officer in Private companies.
Sprache:
Englisch
Seitenanzahl:
52
Medientyp:
Taschenbuch
Verlag:
LAP Lambert Academic Publishing

Stammdaten

Produkttyp:
Taschenbuch
Verpackungsabmessungen:
0.22 x 0.15 x 0.003 m; 0.127 kg
GTIN:
09783659846915
DUIN:
8NGG2J2NRVN
CHF 36.70
Wir nutzen Cookies auf unserer Website, um deinen Besuch effizienter zu gestalten und dir mehr Benutzerfreundlichkeit bieten zu können. Klicke daher bitte auf "Cookies akzeptieren"! Nähere Informationen findest du in unserer Datenschutzerklärung.