GRATIS LIEFERUNG - OHNE MINDESTBESTELLWERT - SICHER BEZAHLEN - GROSSE AUSWAHL - KLEINE PREISE Brauchst Du Hilfe?

Glucose

von Frederic P. Miller - Verkauft von Dodax
Zustand: Neu
CHF 69.65
inklusive MwSt. - GRATIS LIEFERUNG
Frederic P. Miller Glucose
Frederic P. Miller - Glucose

Dir gefällt dieses Produkt? Sag's weiter!

CHF 69.65 inkl. USt.
Nur noch 1 Stück verfügbar Nur noch 1 Stück verfügbar
Lieferung: zwischen 2020-12-03 und 2020-12-07
Verkauf & Versand: Dodax

Beschreibung

Glucose (Glc), a monosaccharide (or simple sugar) also known as grape sugar, blood sugar, or corn sugar, is a very important carbohydrate in biology. The living cell uses it as a source of energy and metabolic intermediate. Glucose is one of the main products of photosynthesis and starts cellular respiration in both prokaryotes (bacteria and archaea) and eukaryotes (animals, plants, fungi, and protists). The name "glucose" comes from the Greek word glukus, meaning "sweet", and the suffix "-ose," which denotes a sugar. Two stereoisomers of the aldohexose sugars are known as glucose, only one of which (D-glucose) is biologically active. This form (D-glucose) is often referred to as dextrose monohydrate, or, especially in the food industry, simply dextrose (from dextrorotatory glucose). This article deals with the D-form of glucose. The mirror-image of the molecule, L-glucose, cannot be metabolized by cells in the biochemical process known as glycolysis.

Mitwirkende

Herausgeber Frederic P. Miller

Herausgeber Agnes F. Vandome

Herausgeber John McBrewster

Produktdetails

DUIN 13DGQF4EHL6

GTIN 9786130660093

Sprache Englisch

Seitenanzahl 244

Produkttyp Taschenbuch

CHF 69.65
Wir nutzen Cookies auf unserer Website, um deinen Besuch effizienter zu gestalten und dir mehr Benutzerfreundlichkeit bieten zu können. Klicke daher bitte auf "Cookies akzeptieren"! Nähere Informationen findest du in unserer Datenschutzerklärung.